Over ons

HEM2B.com is de B2B service van HEM Suriname N.V.

HEM Suriname N.V is een toonaangevende, ISO 22000 gecertificeerde, importeur en distributeur van consumentenartikelen in Suriname. We vertegenwoordigen gerenommeerde Multinationals zoals Nestlé, Kenvue (voormalig Johnson and Johnson,) Connor Bros, Edgewell, McBride, KcCandy, Zwanenberg en nog vele anderen. Wij verkopen via een pre-sales verkoopteam aan supermarkten, horeca en andere verkooppunten in heel Suriname. Er zijn ca. 100 mensen werkzaam, met een wagenpark van ca. 20 trucks en vans. In het moderne distributiecentrum is beschikking over 6000 m2 opslagruimte waarvan 20% in verschillende koel- en vriesfaciliteiten. Meer informatie over de HEM ? Ga naar www.hem.sr.

HEM2B.com streeft ernaar om u een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden en werkt daarom continu aan de uitbreiding van onze samenwerking met lokale bedrijven. In onze webshop vindt u momenteel de producten van de volgende bedrijven: HEM Suriname, CIC, Combé Markt, de Surinaamse Brouwerij, Fernandes Bakkerij, Fernandes Bottling, Maxim’s, Michi, Devina’s Enterprises, Subisco ,The Wine Shop, en nog veel meer. Daarnaast kunnen we maatwerk leveren wat betreft assortiment, leveringen of andere services.

Onderdeel van de B2B service is onze webshop www.HEM2B.com. Deze shop heeft de volgende voordelen voor een bedrijf

  • Kies voor gemak! Een One-stop shop voor al uw benodigdheden. U hoeft niet met verschillende leveranciers te werken, 1 factuur, weinig administratie en daardoor ook meer controle over de aankopen.
  • Kies voor assortiment! Ruim assortiment van keuken-, schoonmaak- en kantoorbenodigheden. Hiervoor werken we samen met veel lokale bedrijven. Ook kunnen we voor u speciaal inkopen als er producten missen die u nodig heeft. Laat ons dat vooral weten.
  • Kies voor besparing! Alles tegen groothandelsprijzen, en praktisch alles is per stuk te bestellen. Gratis levering. De enige conditie is de minimale orderwaarde van SRD 2000.
  • Kies voor kwaliteit en goede service! Gegarandeerd! Alle producten voldoen aan onze strikte kwaliteitseisen. Mocht de aankoop toch een kwaliteitsafwijking hebben, dan wordt die omgeruild voor een nieuw exemplaar.

Heeft u vragen, opmerkingen, klachten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om u te helpen.
We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07.00-15:15u via het nummer +597 472351 Ext. 262 of via het e-mailadres: [email protected]

TOP

X